Uzavření studijního oddělení
Studijní oddělení bude v době od 23. 12. 2024 do 1. 1. 2025 uzavřeno. Přejeme všem krásné svátky.
V gastroprovozech se denně vyhodí podle zdrojů Kokozy až 45 kg hotového jídla a zbytků denně. V UGO Salateriích je to přes 100 kg bioodpadu a UGO chce toto množství snížit. Najděte s námi inovativní řešení, jak využít zbytkový organický odpad z výroby šťáv a salátů, aby nekončil na skládce!
Jak bude výzva vypadat?
Kdo se může přihlásit?
Můžete se hlásit v týmu nebo jako jednotlivec. Podmínka účasti je jediná, mít dost času pro celý průběh výzvy. Končíme 25. listopadu a do té doby doporučujeme vyhradit si 2–10 hodin týdně.
Co Vás čeká?
Přihlášky je možné posílat do 17. října 2022 prostřednictvím formuláře na stránkách akce, kde najdete i celý harmonogram a kompletní informace. Akce se koná pod patronací UGO a EIT Food za podpory EU a expertních partnerů: VŠCHT, ProVeg a také Cyrkl, Kofola, Institut pro cirkulární ekonomiku, Aplifting, Kokoza.
Studijní oddělení bude v době od 23. 12. 2024 do 1. 1. 2025 uzavřeno. Přejeme všem krásné svátky.
Zástupci přední světové polovodičové firmy onsemi navštívili 12. 12. 2024 Laboratoř polovodičů – čisté prostory na Ústavu fyziky kondenzovaných látek na Přírodovědecké fakultě MUNI. Zde se setkali s rektorem MUNI, Martinem Barešem, děkanem SCI MUNI, Tomášem Kašparovským a zástupci Ústavu fyziky kondenzovaných...